Добродојдовте на Нашиот портал за сервис и поддршка

со цел за подобрување на услугите кон клиентите го развивме овој систем за on-line поддршка. Со помош на системот можете да пријавите проблем да побарате помош или да најавите потреба од сервисирање. Можете да го следите статусот на Вашиот сервисен налог. Тоа и уште многу други поволности Ви ги нуди овој систем во кој само треба да се најавите.

Отвори Нов Тикет


Ве молиме наведете колку што е можно повеќе детали, така што ќе можеме најдобро да ви помогнеме. За да го надградите претходно испратениот тикет, ве молиме да се најавите.

Статус на Тикет


Ви нудиме архива и историја на сите ваши моментални и претходни барања за поддршка со нивните комплетни одговори.

Ве молиме почекајте!

Ве молиме почекајте... ќе потрае неколку секунди!